dilluns, 17 de juny del 2019

Dia 7

 Bon dia classe!

El treball segueix avançant i ja s'acosta el final...quins nervis!

Aquí teniu el planning d'avui dimarts:

8:45 a 10.30h: Treball en grup, avancem el video i el mural.

10.30 a 13.00h : Carrer Major. La professora Irene ens ha preparat una gimcana pel carrer Major per a que demostreu que coneixeu la ciutat, i en concret, aquest carrer i no solament per les botigues! Aquells  que siguin observadors i curiosos segur que gaudeixen d'una activitat feta amb molta dedicació i personalització.

15:20 a 16: 20h: Treball individual (Scrapbook)



I ara unes fotos per arrencar el dia amb una rialla!





Un record de l'activitat d'ahir....









Una mica d'humor...


I un altre petit recull de fotos de Boí... 



















Si que estàveu cansats no? 😂😂









14 comentaris:

  1. ELS DE L'OEST: Estem a la recta final avui anirem al carre major i farem una gincama on ens ho passarem genial.

    ResponElimina
  2. ELS PEPINOS: Avui hem anat al carrer major a fer una gincama, ha sigt molt divertit i hem après moltes coses! Moltes gràcies per preparar aquestes sprtides tant divertides i xules!

    ResponElimina
  3. Otakos- La gincama ens ha agradat força però ens hem confós una mica durant l'activitat .

    ResponElimina
  4. Som els Anònims i nosaltres creiem que en la caixa 39 es que hi devía hver algun document molt important i alguna persona molt conguda i amb poder, que no volia que la gent els vegues en un futur o alguna cosa per el estil.

    ResponElimina
  5. Alania team: Nosaltres hem pensat que si han mogut el armari de lloc, es podria haver perdut pel camí.

    ResponElimina
  6. The Candy Band - En la gimcana ens ho hem passat genial. Hem passat moments en que estàvem encallats i altres en que em rigut molt. Hem avançat en el treball grupal i en el individual. Queda molt poc temps i ho aconseguirem .

    ResponElimina
  7. Els Titans-Ens ha agradat la gincana d'avui per el carrer major,ha estat geial!

    ResponElimina
  8. ELS DE L'OEST:L'historia del calaix 39 es que algú el va robar perquè hi havia un document que el podrie fer-lo morir o rebre un càstig molt seber. La gincama ens ha agradat molt.

    ResponElimina
  9. ADVENTURE SQUAD- En la gincana d'avui ens ho hem passat genial, en la que hem aprés moltes coses, hem conegut a gent magnífica, a i que no se'ns oblidi, hem pogut acabar a temps, fins i tot hem fet 2 punts extra.
    Ara, acavant treballs, que ja queda poc!

    ResponElimina
  10. ELS COLILLES: avui la gincana ha estat súper bé a tots els integrans de el grup ens ha agradat i pensem que el calaix 39 el poden haver robat perque ha dins tenia algun document important!!!!

    ResponElimina
  11. ADVENTURE SQUAD:I si parlem de la desaparició del calaix número 39, nosaltres creiem que va ser un calaix on hi guardaven informació molt important, i llavors algun propietari de les claus va obrir l'armari i s'ho va guardar per a que aquella informació no arribés en males mans.

    ResponElimina
  12. ELS PEPINOS: Creiem que la desaparició del calaix 39 es perque algun propietari el va agafar perquè hi havia informació molt important allà dins i l'havien de protegir, perque potser algú, o alguns volien agafar la informació per una altra raó, però per fer una cosa que no es tractava de fer amb els documents de dins del calaix 39.

    ResponElimina
  13. los originales: avui ens hu em passat molt i em après noves coses. Ara nomès falta acabar el treball en grup, el scrapbook que aixo ja s'acava!

    ResponElimina
  14. TEAM COLILLES: EM APRES COSES DIFERENTS Q NO SABIEM COM Q UN CALAIX MÉS CONCRETAMENT EL 39 NO ESTAVA

    ResponElimina